Sintfeest 2013

De lootjes zijn getrokken. Nadat een ieder zijn verlanglijstje had ingevuld werden de lootjes in een grote jutezak gedaan. Om de beurt mochten de leerlingen er een lootje uithalen.

Toch altijd weer spannend, wie heb ik dit jaar??? Daarna hebben de leerlingen een envelop gekregen met daarin €5,00 om een cadeautje voor te kopen.

Om het Sintfeest goed te laten verlopen volgt hieronder nog wat extra informatie:

Cadeautje

De leerlingen kopen dus voor € 5,00 een cadeautje. Het bonnetje en eventueel wisselgeld moeten weer ingeleverd worden bij mij. Probeer het volledige bedrag op te maken. In het verleden kwam het weleens voor dat er een euro wisselgeld ingeleverd werd. Dit is jammer en ook niet nodig.

Gedicht en surprise

Het cadeautje moet worden voorzien van een gedicht en een surprise. Dit is VERPLICHT!

Het cadeautje/gedicht en surprise moeten voor MAANDAG 2 DECEMBER ingeleverd worden. Eerder mag natuurlijk ook!

Wat we op de dag zelf gaan doen, blijft nog even een verrassing. In ieder geval veel succes met dichten en knutselen.