Winnaars kinderboekenweek

Vrijdag 19 oktober was het zover, de uitreiking van de gouden penselen en gouden griffels.

De leerlingen zijn twee weken fanatiek en enthousiast bezig geweest met het maken van een illustratie en een gedicht.

Het thema van de kinderboekenweek was "Hallo Wereld". Wij hebben ons bezig gehouden met de wereld van de dieren. De leerlingen van groep 1 en 2 hebben gewerkt over boerderijdieren, groep 3 en 4 over huisdieren, groep 5 en 6 over bos-en zeedieren en groep 7 en 8 over wilde dieren.

De jury had de moeilijke taak van iedere groep de mooiste illustratie en het mooiste gedicht te kiezen.

Het viel niet mee, de leerlingen hebben allemaal goed hun best gedaan en de resultaten waren er dan ook naar.

Uiteindelijk zijn de volgende leerlingen de winnaars geworden:

Groep 1 Roy en Lieke

Groep 2 Noah en Kyra (Noah was helaas ziek, broer Julian nam de prijs in ontvangst)

Groep 3 Daan M en Daan H

Groep 4 Milan en Vera