Afscheid groep 8

Op deze pagina vind je informatie over de laatste schoolweek van groep 8 die natuurlijk in het teken staat van het naderende afscheid (deze informatie is al via de mail rondgestuurd)

Aan de ouders van groep 8

Nog maar heel eventjes en dan zit de basisschooltijd er echt op. Uiteraard hoop ik natuurlijk dat de kinderen kunnen terugkijken op een mooie tijd waarin ze veel hebben geleerd en plezier hebben gemaakt. Om deze bijzondere tijd af te sluiten hebben we met zijn allen een aantal spetterende activiteiten in de laatste schoolweek bedacht. Het is dan natuurlijk wel handig dat de ouders hiervan op de hoogte zijn, vandaar ook dit overzicht voor die laatste schoolweek.

Maandag 29 juni

Normale schooltijden.

Na schooltijd: De leerlingen hebben voor de leerkrachten na schooltijd een leuk programma bedacht. Om 16.15 uur moeten ze aanwezig zijn bij de sporthal waar ze een leuke sportieve activiteit hebben bedacht voor de leerkrachten. Om 17.30 uur gaan ze eten met de leerkrachten op school. Ze gaan dit zelf verzorgen. Op het menu staan oerdegelijke ouderwetse pannenkoeken met een heerlijk toetje (voor Brendan worden het Wraps). De taken zullen met de leerlingen worden verdeeld. Daarover hoort u de komende dagen meer. Na het eten gaan de leerlingen met mij op school nog het optreden oefenen voor aankomende donderdag. Ongeveer om 22.00 uur zijn we klaar en gaan ze weer naar huis (of worden ze opgehaald)

Dinsdag 30 juni

Normale schooltijden

’s Avonds bbq op school en familiebingo (daarover krijgt u nog verdere informatie)

Woensdag 1 juli

Normale schooltijden

Laatste lesdag van juf Ina en ‘Snoepstrooien’ .. groep 8 gaan alle groepen langs om afscheid te nemen van de kinderen die blijven. Dit doen zij door alle kinderen te trakteren op een snoepje. Liefst snoep met een papiertje erom.

Donderdag 2 juli

Normale schooltijden

12.30 uur optreden groep 8 – Iedereen is dan welkom, camera’s en fototoestellen mee. 14. 00 uur iedereen vrij

’s Avonds activiteiten voor de hele school. Groep 7/8 slapen in tenten op het schoolterrein (daarover krijgt u nog verdere informatie)

Vrijdag 3 juli

Laatste schooldag

07.30 uur ochtend gymnastiek

08.00 ontbijt in de klas

09.00 uur ouders groep 8 bij de wachtplaats. (en alle andere ouders ook)

De kinderen van groep 8 gaan dan vanuit de ingang van school door een erehaag (gevormd door alle andere kinderen van school) school verlaten. Aan het eind van die haag staan de ouders hun kinderen op te wachten (met een bloemetje??) Het afscheid is daar, de zomervakantie is officieel begonnen.

Een fijne en welverdiende vakantie!

Dit zijn alle activiteiten die groep 8 tot aan de zomervakantie heeft. Er moet nog van alles georganiseerd worden maar dat wordt de komende dagen geregeld. Mocht er iets niet duidelijk zijn laat dat dan even weten.

meester Roeland