Afsluiting project Middeleeuwen

Ons project over de Middeleeuwen zit er weer op. De hele week is er flink gewerkt om op vrijdagmorgen het resultaat aan de ouders te kunnen presenteren. De opkomst van ouders was geweldig. Er waren zelfs te weinig zitplaatsen. De Middeleeuwse dansen van de leerlingen waren een groot succes. Na afloop van de dansvoorstelling was er voor iedereen een kommetje soep en een stuk stokbrood. Dat viel er goed in. De soepbrouwers van Kasteel De Waarborg hadden er een waar culinair feest van gemaakt. Daarna konden de werkjes van de kinderen worden bekeken in de klassen.

Het IVAk heeft ons de hele week flink geholpen. Wij hebben dat zeer gewaardeerd. Bedankt IVAK voor jullie ondersteuning. Ook alle ouders die zich hebben ingezet voor deze week heel erg bedankt. (vervoer naar Appingedam, hulp bij de rondleiding en kerkbezoek, de Middeleeuws verkleedde soepbrouwers, ouders die zelf kleding hadden gemaakt of hadden gehuurd voor hun kinderen, foto makende ouders, het geven van een rondleiding in de kerk van Wagenborgen enz.)

Door met elkaar te samenwerken is dit project een groot succes geworden.

Meer foto's klik hier

De Soepbrouwers