Boekverslagen

Elk kind krijgt dit jaar de beurt om van een boek een verslag te maken. Op school gelezen of thuis dat maakt niet uit. Over het boek moet dan een verslag worden gemaakt. Dit verslag wordt dan gepresenteerd voor de klas. Dit hoeft niet uitvoerig uit het hoofd te worden geleerd zoals bij een spreekbeurt. Dit mag met het verslag erbij. Het betreffende boek moet er dan ook bij zijn.

Om de 2/3 weken zullen er een aantal kinderen zijn die op maandag middag een boekpresentatie houden en na afloop het verslag bij mij inleveren. Dan zullen er weer andere kinderen aangewezen worden die dan de beurt krijgen. In de agenda van groep 7/8 kan je vinden wie de volgende keer aan de beurt zijn.

De kinderen die aan de beurt zijn krijgen het boekverslag mee naar huis om thuis te maken. De inleverdatum staat op het boekverslag.

Hier is een linkje naar het boekverslag.

Wanneer? Wie? Boek?