Terug


'De topper met de koffer'

Net zoals voorgaande jaren gaan wij ook dit jaar weer verder met "de topper met de koffer”. Dit houdt in dat er elke week 1 leerling extra in het zonnetje wordt gezet. Gedurende die week zal die leerling complimentjes ontvangen van zijn of haar medeleerlingen. Die complimentjes worden zichtbaar opgeplakt in het lokaal. Ook hebben we dit jaar de zogenaamde 'Mystery-topper'. De Mystery-topper is een leerling in de klas die de opdracht krijgt om in die week anoniem iets leuks en goeds te doen voor de topper... De zogenaamde Mystery-Topper

 

De topper krijgt vrijdag de koffer mee naar huis. Daarin mag hij of zij 5 speciale/persoonlijke voorwerpen in doen. Het kan van alles zijn. De bedoeling is dat de topper aan de hand van die vijf voorwerpen over zichzelf vertelt. Het is dan leuk als het voorwerpen zijn met een gedachte/verhaal erachter. Ook mag de topper de koffer versieren door zijn of haar naam er op te stiften.  

 

De topper neemt naast zijn persoonlijke spullen ook een krantenartikel mee dat hem of haar is opgevallen. Dit krantenartikel wordt thuis voorbereid en maandag op school gepresenteerd. Uiteindelijk wordt het krantenartikel achterin het lokaal opgeplakt.

 

Maandagochtend aan het begin van de week presenteert de topper de koffer en het krantenartikel aan de rest van de groep.

 

Aan het eind van de week krijgt de topper de complimenten die hij/zij die week heeft gekregen mee naar huis.

 

'De topper met de koffer, een mooi begin van een topweek'