'Energieke les'

Afgelopen dinsdag 14 maart gaf Juf Shana (2e jaars pabo studente) een mooie leuke, frisse en energieke les. De kinderen moesten daarvoor naar buiten en dat was voor hun een grote verrassing. Buiten was een eenvoudig estafette parcours uitgezet. Die moesten ze zo snel mogelijk afleggen. Aandachtspuntje.. op het keerpunt moesten er hoofdrekensommetjes worden gemaakt. Makkelijke en moeilijke sommen, voor iedereen wat wils.

De opdracht was al snel duidelijk en ze konden meteen beginnen. Mooi om te zien om hoe fanatiek ze waren en hoe geconcentreerd ze in het spel bezig waren om de sommetjes uit hun hoofd op te lossen. Een heerlijke energieke les, mooi begin van de dag. Op deze link staan een aantal foto's van die energieke les.