Terug

Foto's allerlei

 

Op deze pagina staan allemaal foto's die op school zijn genomen. Kinderen vinden het leuk om met hun bouwwerk of knutselwerk op de foto te komen. We plaatsen regelmatig nieuwe foto's.

 

 

 30 mei maakte Sander tijdens het werken in de kieskast een mooi pistooltje van 'puzzelstukjes'. Deze bak met kleine gekleurde puzzelstukjes is erg geliefd constructiemateriaal in onze kieskast. 

Het duurde niet lang of een volgend tweetal wilde met dit materiaal iets moois maken. Sander was erg trots op zijn gemaakte werk en wilde niet dat het stuk zou gaan. Toen kreeg juf het idee een foto te maken en te plaatsen op de website. Dat is natuurlijk een super idee! Bij deze de foto van Sander met zijn kleurige pistool. 

 

 

 

 

 

 

Kerst sterren knutselen (20-12-2016)

 

Vandaag hebben we een vrolijke kerstknutsel gemaakt. Kerststerren m.b.v. 8 vliegers. Het vouwen van de vliegers was lang geleden. Maar voordoen-nadoen en een paar helpende handen helpen enorm. Na enig knutselwerk waren de sterren in elkaar geplakt en kon er versierd worden. De één plakte een heleboel sterretjes en was hier heel tevreden mee en de ander maakte een mooi patroon op zijn/haar ster. De resultaten zijn prachtig. Er hangen mooie grote sterren in de klas en iedereen mag deze donderdag mee naar huis nemen. 

 

  

 

  

 

Sint Maarten lampionnen (2)

 

De lampionnen zijn klaar! Het eindresultaat mag er zijn....ze zijn prachtig geworden! De komende week kan iedereen ze nog bewonderen in de hal van de school. Vrijdag 11 november gaan ze met de kinderen mee naar huis en dan vieren we het Sint Maarten feest. 

 

      

 

      

 

      

 

 

Sint Maarten lampionnen (1)

 

 

25 oktober maken de kinderen van groep 3,4 en 5 een lampion. We hebben er een gezellige knutselmiddag van gemaakt.

Volgende week volgt een tweede knutselmiddag. Er wordt hard gewerkt en iedereen heeft er plezier in!