Groep 5

Foto's groep 5

Handige weetjes groep 5

Groep 5

Groep 5 bestaat uit 22 leerlingen. Op maandag, dinsdag en woensdag en vrijdag werkt juf Mirjam en op donderdag juf Evelien.

Gymnastiek

De dinsdag en donderdag zijn onze gymnastiekdagen. Dinsdag gaan we aan de slag met toestellen van de vakleerkracht Danny en op donderdag hebben we een spelles.Dinsdag hebben we gym van 9.45 - 10.30 u en donderdag hebben we aan het einde van de dag de gymles. De kinderen gaan donderdag vanuit de gymzaal naar huis.

Gymlessen meester Danny

Crea middag

Op dinsdagmiddag hebben we onze creamiddag.

De resultaten van onze inspanningen zijn in de klas te bewonderen.

Kieskast

De kieskast in de klas betsaat uit verschillende materialen waarmee kinderen aan de slag kunnen als ze klaar zijn met hun opdrachten. Mini loco, puzzels techniek en gezelschapsspelen zijn onder andere in de kast te vinden.

Klassendienst

Iedere week helpen twee leerlingen de juf met het verzorgen van de klas. Op de lijst kan je zien wanneer je aan de beurt bent.

Computers

Ook voor de computers hebben we een lijst waarop te zien is welke kinderen op de computer mogen. Tijdens de lessen gebruiken we leerstofgerichte activiteiten en tijdens vrij spelen mogen er , volgens de gemaakte afspraken met de leerlingen,spelletjes gespeeld worden.