Het gebouw

Het gebouw is een modern en functioneel schoolgebouw gebouwd in 1976. De buiten- en binnenkant hebben een frisse uitstraling met de primaire kleuren rood, geel en blauw. Het gebouw heeft een honingraatvorm en bestaat uit 4 lokalen, met in het midden een gemeenschapsruimte. Daarin bevinden zich een klein klaslokaal, keuken, toiletten en een podium. Daarnaast beschikt de school over een personeelskamer, directiekamer, kopiëerruimte en voorraadkast.

Het gebouw

'Ons Houkje'

Naast het schoolgebouw staat de voormalige kleuterschool 'Ons Houkje'. Thans fungeert dit als lokaal met een hal en bergruimte.

Ons Houkje

Ingangen

Het gebouw beschikt over 2 ingangen, aan de voorzijde is de ingang voor de groepen 3 t/m 8 en aan de achterzijde de ingang voor groep 1 en 2.

Ingang voorzijde

Ingang achterzijde

Gemeenschapsruimte

In het midden van het gebouw bevindt zich de gemeenschapsruimte. Deze wordt o.a. gebruikt voor de gezamenlijke ochtendpauze, tijdens deze pauze eten alle leerlingen en leerkrachten van de school in deze ruimte. Daarnaast wordt er in deze ruimte vergaderd en gebruikt door leerlingen als werkplek.

Gemeenschapsruimte

Het podium

Het podium wordt gebruikt voor allerlei activiteiten.

Podium

Keuken, toiletten

Keuken, met daarnaast toiletten

Keuken

Klein klaslokaal

Het kleine klaslokaal wordt gebruikt door leerlingen van de groepen 2 en 3.

Klein klaslokaal

De personeelskamer

Aan de personeelskamer grenst een kopieerruimte, directiekamer en een voorraadkast.

Personeelskamer

Schoolplein

Op het schoolplein bevindt zich voor alle leeftijden speelmaterialen zoals:

• zandbak
  • tafeltennistafel