Huiswerk

topo

De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten erop en dit betekent dat we alweer toe zijn aan wat huiswerk opdrachten.

We oefenen voor het controle dictee op woensdag 28 september. De leerlingen hebben hiervoor een oefenlijst met dictee woorden mee naar huis gekregen.

Op donderdag 6 oktober is de eerste toets voor Aardrijkskunde. Hiervoor hebben de leerlingen een samenvatting mee naar  huis gekregen.

Succes met leren allemaal.

-  woensdag 28 sept   controle dictee

-  donderdag 6 oktober aardrijkskunde toets.

Huiswerk voor de komende periode.

- woensdag 28 oktober      geschiedenis toets over het thema : "jagers en boeren".

- vrijdag  28 oktober        controle dictee

- maandag 28 november      controle dictee woorden thema 3

- vrijdag  2 december        zinnen dictee thema 3

- donderdag 8 december     aardrijkskunde toets

-  vrijdag  27 Januari                      woord en zinnendictee  Thema 4

-  donderdag  2 februari                 aardrijkskunde toets  : de supermarkt deel 2

-  geschiedenistoets over het thema Romeinen  hebben we dit keer in de klas geleerd tijdens de weektaak en we maken de toets  in week 6.

- maandag 27 februari                    woorddictee thema 5

- vrijdag  3 Maart                         zinnendictee thema 5

- vrijdag 10 Maart                           geschiedenis toets : Hst 3 Kastelen