Kampioen van de week

Iedere week is een leerling aan de beurt voor de IK KOFFER.

De leerling krijgt een koffer mee naar huis en mag hier 5 voorwerpen in doen die voor hem/haar erg belangrijk zijn.

Op dinsdagmorgen vertelt de leerling over deze voorwerpen waarom heeft hij/zij ze heeft meegenomen. Daarna mogen de andere leerlingen nog vragen stellen.

Gekoppeld aan de Ik koffer is DE KAMPIOEN VAN DE WEEK. Het is de bedoeling dat iedere leerling van de groep iets positiefs (compliment) zegt over de leerling die aan de beurt is.

Deze complimenten worden op een "medaille" geschreven, deze medaille is tevens voorzien van een foto van de Kampioen van de week. Hij hangt op het whitebord in de klas, zo kan iedereen zien wie er aan de beurt is.

Op donderdag krijgt de Kampioen van de week de medaille uitgereikt en mag hij/zij een nieuwe kampioen kiezen door een foto uit de envelop te trekken.

Hieronder kun je regelmatig een foto zien van een Kampioen van de week met zijn/haar Ik koffer.