Terug

Kerst 2013

En zo is het dan alweer vrijdag, de laatste dag voor de kerstvakantie. Na een drukke, leuke en gezellige laatste week een rustig momentje in de klas om na te praten over die laatste week en om de foto's te bekijken. Ik geloof dat iedereen het wel naar zijn zin heeft gehad.

Na het praatje zijn we kerstkaartjes gaan maken voor elkaar. Iedereen kreeg een kaartje en schreef daarop zijn eigen naam en adres en plakte er een postzegel bij. Daarna werden alle kaarten ingeleverd, geschud en vervolgens weer uitgedeeld. Iedereen schreef in het geheim een kerstwens en versierde naar eigen inzicht het kaartje. Dit gebeurde in alle stilte en ernst. Het leek wel een toetsmoment zo serieus werd er aan gewerkt, leuk. Uiteindelijk werd alles verzameld en zal het vandaag op de bus gaan. En dan maar afwachten..

 

Na de pauze stonden er allerlei gezelschapspelletjes klaar. Tot aan kwart voor twaalf werd er gezellig gespeeld. Wat een lekker groepje is dit toch. Volgens mij kan je niet veel beter de vakantie ingaan dan op een dag als deze. Fijne vakantie iedereen. 

 

Hieronder nog 2 weekoverzichten van Anne en julie.

 

Deze week !!!!!!!!

deze week was het thema KERST en het was erg gezellig. Alleen maandag werd er nog gewerkt, we moesten spelling en taal toetsten maken. DINSDAG hadden we een speciale gymles, de zaal was in twee groepen opgedeeld, aan de ene kant moest je opdrachten doen dat was best wel leuk . van de opdrachten vond ik het ring werpen het leukste. Aan de andere kant van de zaal kon je vrij spelen dat vond ik ook heel erg leuk, vooral de super grote schommel vond ik leuk en de hele hoge schommel. De super grote schommel was eigenlijk een dikke mat aan touwen en onder die dikke mat zaten nog weer planken zo dat de moet niet doorzakte.

WOENSDAG moesten we ook nog even werken maar niet zo veel 's middags hadden we twee korte films gekeken ik vond de film van shrek het leukste. DONDERDAG overdag maakten we de klas klaar voor het kerst diner. 's Avonds was het super leuk en het eten was super lekker En VRIJDAG had ik niks te vertellen want we gaan alleen nog maar spelletjetjes spelen. Dit week overzicht is van Julie.

EINDE

 

Hallo allemaal,

Donderdag: We hebben toen een plasmat gemaakt voor vanavond.

Dat vond ik zelf heel leuk.

En die avond hebben we lekker gegeten , dat vond ik ook heel leuk.

En ik bedank de ouders die iets vegetarisch hebben gemaakt voor Laura en ik.

Groetjes Anne