Kinderboekenweek - 7 oktober 2015

Beste ouder(s) en leerlingen.

De Kinderboekenweek is vanmorgen 7 oktober van startgegaan.

De Duitse professor Kweetniet heeft de boekenweek geopend door enkele proefjes te laten zien.

We gaan er een leuke lees- en leerweek van maken.

Voor de foto's van deze opening klik hier.

Morgenmiddag zou ook de boekenruilbeurs plaatsvinden.

Omdat er tot nu toe niet heel veel boeken zijn ingeleverd, geven we de leerlingen nog een week extra de tijd. De leerlingen van groep 1 en 2 mogen ook boeken inleveren. Dit stond niet op de eerste brief vermeld. De leerlingen mogen maximaal 3 boeken inleveren. Zij krijgen voor ieder ingeleverd boek een kaartje. Met dit kaartje kunnen ze een ander boek “kopen”.

Dit houdt dus in dat de ruilbeurs wordt verplaatst naar woensdagmiddag 14 oktober.

We hopen dat het een zeer geslaagde ruilbeurs gaat worden.

Heeft u nog vragen, kom gerust even langs!

Met vriendelijke groet,

Team basisschool Wagenborgen.