Kinderpostzegelactie 2014

Elk jaar doet groep 7/8 mee met de kinderpostzegelactie. Een actie voor kinderen, door kinderen. Een mooie actie met dit jaar als thema: 'Laat kinderen leren'. De opbrengst komt ten goede aan kinderen over de hele wereld. Zowel binnen als buiten Nederland.

Elk jaar doen er z'n 200.000 kinderen aan mee. Dat zijn ongeveer 5500 basisscholen en wij zijn daar 1 van. We hopen dit jaar weer veel bestellingen op te halen. Dit jaar hebben we als target (doel) gesteld om zo'n 310 bestellingen binnnen te halen. Dat betekent ongeveer 12 bestellingen per persoon. Volgens mij moet dat goed haalbaar zijn. We zullen zien.

Belangrijke data

Woensdag 24 september start verkoop

Woensdag 1 oktober inleveren bestelenveloppen (of eerder)

Donderdag 6 november rondbrengen bestellingen

Voor meer informatie kijk op www.kinderpostzegels.nl

Helaas, de target van 310 niet gehaald. Hij was ook behoorlijk ambitieus. Uiteindelijk hebben we 284 bestellingen opgehaald en daar mogen we ook best trots op zijn. Groep 7/8 bedankt voor jullie inzet.