Klussendag zaterdag 16 maart

 

Op 15 en 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 9e keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. In heel Nederland steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Zo hebben ze zelf een leuke dag én helpen ze de organisaties. In 2012 werden bijna 7000 klussen vervuld en was in 99% van alle Nederlandse gemeenten iets te doen tijdens NLdoet. Zo’n 300.000 vrijwilligers staken de handen uit de mouwen.

 

Deze keer doet ook onze school mee en wij organiseren een klusdag op zaterdag 16 maart a.s. Aanvang 09.00 uur.Heeft u belangstelling om mee klussen deze dag, geef u dan op bij meester Renzo. 

klik hier

Wat is er te doen op deze dag? Snoeien, spitten, planten en fatsoeneren van de vlindertuin. De metertuin klaarmaken voor gebruik. Hekwerk om de vlindertuin maken. Een extra pad aanleggen. Schoonmaken van de basketbalpaal en materialenhok. De omheining van het hockeyveldje herstellen. Schoolplein schoonblazen.

 

De school heeft subsidie gekregen voor dit project. Het benodigd materiaal is aanwezig. Het is wel handig om zelf gereedschap mee te nemen. Voor koffie en cake wordt gezorgd.