Meeloopdag Eemsdelta college Appingedam

Verslag meeloopdag EemsDeltaCollege Appingedam. 10 februari 2016.

13:30 Barbara en ik gingen weg van school! (yes!)

Ongeveer 13:45 we waren op een nieuwe school… (Wel een leukere school J.)

Toen werden we qua school in groepjes gedeeld dus sowieso kwamen Barbara, Hindrik, Marijn en ik in een groepje (Helaas kwamen er nog andere scholen bij…)

Als eerst gingen we naar het L.O dat was gym, daar werden we in groepjes gedeeld ( alweer…) en deden we een mix van hockey, voetbal, basketbal enzovoort.

Daarna gingen we naar muziek daar leerden we (wat heel makkelijk leek maar best moeilijk was) de basis van drummen.

Daarna deden we wiskunde in een scheikunde lokaal, ik weet niet waarom. Toen gingen we naar een ander scheikunde lokaal en daar gingen we met bakpoeder citroenzuur en water dat ‘’laten’’ ontploffen. En toen was het alweer 16:00.

Jente Groep 8.

Meeloopdag EemsDeltaCollege Appingedam 10 februari

Jente ,Marijn ,Hindrik en ik (Barbara) hebben meegedaan aan de meeloopdag EemstDeltaCollege in Appingedam.

Als eerste hadden we gym we speelden een heel leuk spel met allemaal spellen in een voetbal, basketbal, hockey en trefbal ik zat in team geel samen met Marijn we hebben verloren maar dat maakt niet uit.

Daarna hadden we muziek en we leerden de basis van drummen oftewel dennenappel Marijn zij dat hij broodtrommel bespeelde en kreeg de bijnaam MR. Broodtrommel dat moet je willen.

Ik en Hindrik mochten de basis van drummen voordoen.

We gingen daarna naar het scheikunde lokaal en deden daar wiskunde.

Dat was best wel makkelijk.

Scheikunde was daarna ik en Jente waren met zijn tweeën een groepje.

Want we maakten een soortvan ontploffing.

Met citroenzuur,bakpoeder en water

Toen was het vier uur en gingen we naar huis het was een leuke dag.

En ik zie me daar wel op school zitten.

Barbara groep 8

Verslag meeloopdag eemsdelta college

Om 12:00uur ging ik naar huis ging ik nog een broodje eten en zo.

Toen ik aankwam was het al druk. we kregen een tasje met een ballon en een

Boekje. Toen gingen we naar de eerste les dat was gym we deden het 4 ballen spel ik en Jente zaten in het team en Marijn en Barbara in een ander team. Toen hadden Jente en ik gewonnen. Toen hadden we muziek van Mvr. Popcorn ze vroeg toen welke instrumenten we bespeelde en Marijn bespeelde broodtrommel. Toen hadden we wiskunde en gingen we coördinaten op de juiste plek zetten en uiteindelijk werd het een pelikaan omdat het stadswapen van Appingedam een pelikaan met jongen is. Toen hadden we scheikunde en gingen we oude filmrolletjes houders vullen met water en een wc papiervelletje er op doen toen wat bakpoeder en citroenzuur het dopje er op en dan omdraaien en toen ontplofde hij. toen wat later gingen Marijn en ik een klein beetje water er in doen heel veel bakpoeder en citroenzuur er in doen toen het dopje er op doen en omdraaien maar toen ging hij niet knallen, dus ik schudde hem heel hard toen ging hij nog niet dus toen zei iemand gooi hem keihard op de tafel toen deed ik dat en toen knalde hij tegen zijn gezicht aan.

Hindrik groep 8

Hallo allemaal!!!

Ik (Marijn) ben met Hindrik, Jente en Barbara naar Het eemsdelta college geweest om mee te lopen.

Eerst hadden we gym, we speelden we een spel waar bij Meerdere sporten voor kwamen zoals voetbal, hockey, basketbal en trefbal.

Daarna hadden we muziek (met juf popcorn) ik bespeelde de broodtrommel Hindrik het drumtoestel.

Toen kregen we wiskunde in het scheikunde lokaal we moesten met coördinaten een puzzel maken (een pelikaan) .

En als laatste mochten we potjes laten knallen met water en citroen zuur (super nice) .

Marijn groep 8