NSA

Een keer per maand is er op woensdagmiddag een na-schoolse activiteit.

• De organisatie probeert om een zo afwisselend mogelijk programma aan te bieden voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Er wordt gekozen voor o.a. kunst, techniek, natuur, knutselen, muziek en sport. De workshops, zoals wij dat noemen, worden gegeven door de NSA organisatie of door ingehuurde professionals.

De NSA wordt zoveel mogelijk op school gegeven, sportactiviteiten zijn in sporthal “De Weerland” of op het sportterrein “Burgemeester Van Kampen”.

•

De kinderen verzamelen zich dan in de hal van school en gaan gezamenlijk naar de locatie. Kinderen kunnen daar door ouders/verzorgers opgehaald worden.

Per activiteit wordt een bijdrage van 1 Euro gevraagd.

Alle activiteiten beginnen om 14:15 uur. De eindtijd is afhankelijk van de activiteit, dit wordt aangeven op de uitnodiging die in de klas wordt uitgedeeld. Activiteiten worden bekend gemaakt door middel van een agenda aan het begin van het jaar, in de nieuwsbrief van school, uitnodigingsbriefjes en vermelding op de website van school.

Belangrijk voor de ouders:

Bij elke aankondiging van een activiteit wordt een geschatte eindtijd aangegeven. Dit houdt in dat een activiteit wat eerder of wat later kan eindigen. Kinderen mogen, als ze eerder klaar zijn, buiten op het schoolplein spelen. Er is dan geen toezicht van een volwassene. Als kinderen aangeven alleen naar huis te mogen gaan dienen ze zich bij de begeleiding af te melden. Wordt uw kind opgehaald? Of mag het alleen naar huis? Geef het aan bij het opgeven van uw kind voor een activiteit.

Voor opgeven of vragen over een activiteit stuur een e-mail naar nsadekronkelaar@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

NSA organisatie

NSA 2017 AGENDA

DATUM ACTIVITEIT

18 januari Foto "Licht in het donker"

8 februari Circus workshop

1 maart t/m 5 april 6x zingen incl. optreden

3 mei Touwplankjes

24 mei Boomwhacks (muziek, o.v.b.)

28 juni Action Painting
  •

12 juli Roofvogelshow

In januari 2017 beginnen we weer met de Na-Schoolse-Activiteiten voor de kinderen van groep 4 t/m 8. We hebben weer diverse activiteiten op het programma staan.Dit jaar zijn de activiteiten op woensdag vanaf 14.15 uur en duren gemiddeld anderhalf uur.Deelname aan de NSA kost 1 Euro per activiteit. Zingen kost 6 Euro.Per activiteit worden opgave briefjes uitgedeeld.De roofvogelshow is voor iedereen, kinderen en ouders gratis toegankelijk.