5 December was het zover. Na het knutselen van surprises en het bedenken van gedichten was het eindelijk zover om het Sinterklaasfeest in de klas te vieren.

Nadat zwarte piet met loeiende sirenes was gearriveerd, konden de leerlingen van groep 5 en 6 hun feestje gaan vieren.

Juf had een Sinterklaas ganzenbordspel bedacht. De opdrachten varieerden van pepernoten eten, lied zingen, mop vertellen tot uiteraard een cadeautje uitpakken.

En dat deden de leerlingen, de pepernoten waren binnen mum van tijd op, de lachspieren verrekt door prachtige moppen, de Sinterklaasrap werd als volleerde rappers voorgedragen en menig cadeautje uitgepakt.

De leerlingen hadden er flink hun best opgedaan. Prachtige surprises kwamen voorbij en waanzinnige gedichten voorgelezen.

Al met al was het een hele gezellige en plezierige ochtend,met dank aan de leerlingen die er zo hun best op hebben gedaan er iets moois van te maken.

Zie foto's voor een impressie.