Raar maar waar

De kinderboekenweek zit er weer op! Wat was het een leuk thema om mee te werken. De opening werd verzorgd door professor Raar maar waar!. Wat heeft ie ons laten genieten en lachen bij al zijn bijzondere proefjes.

We hebben in de klas veel gelezen, een verhaal geschreven voor een boek en proefjes gedaan.

De kinderboekenweek is uiteraard bedoeld om kinderen meer te laten lezen.

Ook in groep 5 en 6 is veel lezen erg belangrijk. Vandaar dat we een boekenruilbeurs hadden op woensdag 14 oktober. Het was een groot succes. Veel leerlingen hadden boeken mee genomen om te ruilen. Een ieder ging dan ook met een nieuw boek naar huis.

Ook de voorstelling van het IVAK op donderdag was ontzettend leuk.

De afsluitende tentoonstelling was ook een groot succes. Veel ouders, opa's,oma's en andere belangstellenden hadden de moeite genomen om een kijkje te nemen.

De leerlingen van groep 5 en 6 hebben, als echte uitvinders, hun proefjes laten zien.

Al met al was het een leuke Kinderboekenweek.