Schaakkampioen

Het damtoernooi van vorig jaar was een groot succes, een logisch vervolg was dan natuurlijk een schaaktoernooi. Voorafgaand heb ik eerst voor de leerlingen die hieraan wilden meedoen twee schaaklessen gegeven. Hier werden de basisregels uitgelegd en geoefend. Dat waren gezellige middagen waar enthousiast werd geschaakt. Na deze lessen startte het schaaktoernooi. Dat verliep heel goed. Er werd leuk, fanatiek en sportief geschaakt. De kinderen regelden eigenlijk alles zelf. Vandaag (maandag 17 maart) werd in de klas bekend gemaakt wie de kampioen van de Waarborg is geworden. 1e is geworden Brendan, 2e Jasper en 3e Thijs. Van harte gefeliciteerd! Wat mij betreft doen we het volgend schooljaar weer.

Hieronder binnenkort de verslagen van de prijswinnaars.