Schoolkamp

Woensdag 3 juni is het dan eindelijk zover, groep 7/8 gaat op schoolkamp! Dit jaar gaan we naar Drenthe. Het is de bedoeling dat we met de fietsen worden afgezet in Schoonloo en vandaaruit zal het schoolkamp echt beginnen. We maken dan een mooi fietstochtje naar het voormalig kamp Westerbork, daar houden we een pauze en bekijken we het terrein. Daarna fietsen we door naar het herinneringscentrum om dat te bezichtigen. Na die bezichtiging maken we een flinke fietstocht door Drenthe op weg naar onze kampeerboerderij de Hondsrug. Ons schoolkamp is dan echt begonnen. We hebben dan nog veel meer op het programma staan maar dat houden we nog even voor ons.

Op deze pagina staan de brieven die de kinderen hebben meegekregen over dat kamp. Altijd handig voor het geval je de brief niet meer kan vinden of niet binnen handbereik hebt.

Op de link hieronder staan de schoolfoto's, neem maar even de tijd want het zijn er best wel veel.. veel kijk plezier

Foto's schoolkamp Drenthe

Verslag van het schoolkamp