Sintinfo

Het duurt niet zolang meer en dan zal de Sint en zijn pieten een bezoek brengen aan de school.

Dit jaar zal voor de eerste keer het feest samen met De Blinke gevierd worden. Binnenkort krijgt u hier meer informatie over.

Lootjes trekken

Wij vieren ons feestje in eigen groep. De Sint heeft ons gevraagd hem te helpen cadeautjes te kopen.

De leerlingen krijgen binnenkort een envelop met €5,00 mee.

In de klas trekken we lootjes, op dit lootje staat voor wie uw kind(eren) een cadeautje moet kopen.

Het is de bedoeling het volledige bedrag te besteden. Het wil nog weleens gebeuren dat wij van kinderen €1,00 of meer teruggeven. Voor dit bedrag is vast nog wel iets kleins te kopen.

De leerlingen moeten een bonnetje en overgebleven geld inleveren bij de leerkracht.

Surprise en gedicht

Het cadeautje moet voorzien zijn van een surprise en een zelfgemaakt gedicht (dus niet van internet) van minimaal 6 regels.

Tentoonstelling surprises

Woensdagmiddag 2 december kunt u alle surprises bewonderen van 14.00 uur tot 14.30 uur.