Sintmaarten in Menterne

Vanochtend zijn we met alle groepen naar Menterne gelopen om daar voor de bewoners te gaan zingen. Groep 3 en 4 liep samen met groep 1 en 2 in het hoofdgebouw. In eerste instantie was het de bedoeling dat er twee groepen op elke verdieping zouden lopen. Bij aankomst in Menterne bleek dat de bewoners het heel leuk zouden vinden als alle leerlingen langs zouden komen. Voor ons was dit natuurlijk geen probleem. De bewoners zaten in groepjes bij elkaar op de gangen. De kinderen hebben per groepje bewoners steeds zo'n vier liedjes gezongen. Wanneer ze waren uitgezongen kregen ze natuurlijk iets lekkers. Volgens mij hebben de kinderen en de bewoners genoten van elkaar.

De lampion is nu mee naar huis en wij wensen alle kinderen veel plezier met het lampionnetje lopen.