Spaart u mee tot de zomervakantie?

 

De laatste periode van het schooljaar gaat van start. De weken tot aan de zomervakantie. We waren tot voor kort op zoek naar een 4e en laatste spaardoel van dit schooljaar. Het is een bijzonder jaar geweest waarin beide scholen samenwoonden en we samen ook het sparen voor een goed doel oppakten.

Even een terugblik…

Spaardoel 1: Vluchtelingen, een prachtig bedrag van €118,01 is overgemaakt.

Spaardoel 2: Menterne, totaalbedrag €52,29 overhandigd aan Marian Beltman. Helaas is Menterne nu al gesloten.

Spaardoel 3: ’t Swieneparredies, een bedrag van €35,62 voor de varkens voor een werkplaats.

Het 4e en laatste spaardoel is voor KNGF Geleidehonden.

De afgelopen weken hebben de geleidehonden al een centrale plaats in de school, namelijk bij de voordeur een witte bak met allemaal gekleurde doppen. We sparen al voor de geleidehonden. Daarom leek het ons als team zo mooi om iets meer te kunnen doen en ook ons zendingsgeld te schenken aan KNGF Geleidehonden. Het geld komt ten goede aan de opleiding van de honden.

“Een opleiding tot geleidehond is een flinke investering: twee jaar van intensieve verzorging en training door onze pleeggezinnen, verzorgers en trainers. Dat moet ook, want de geleidehond wacht een belangrijke taak: het vergroten van de bewegingsvrijheid van mensen met een visuele of andere beperking. Hiervoor hebben wij geld, tijd en aandacht nodig. Helpt u mee?” aldus KNGF Geleidehonden.

Wist u dat…

  • …er op dit moment 616 honden aan het werk zijn?
  • …er 110 bazen jaarlijks een nieuwe hond krijgen?

 

Op de website kunt u veel informatie vinden: www.geleidehond.nl

Spaart u mee?