Stagiaire in de klas..

Dit schooljaar kregen we 'bezoek' van twee stagiaires van de Pabo in de klas. Beide waren 2e jaars studenten. Het eerste half jaar was juf Shanon elke dinsdag in de klas en het tweede half jaar was juf Shana bij ons in de klas. Ze hebben veel gezien en gedaan, ook zijn ze mee geweest met het schoolkamp naar Amleand. Hieronder een kort verslag van hun tijd in groep 7/8.

Juf Shana
Wat is het halfjaar omgevlogen! Mijn laatste dinsdag zit er alweer op en ik heb helaas afscheid moeten nemen van een geweldig leuke groep 7/8. Elke dinsdag heb ik met plezier in de klas gezeten. Dat ga ik wel een beetje missen nu. Gelukkig ben ik er nog een hele week geweest en gingen we de week daarop leuk op kamp naar Ameland. Ik had mijn stageperiode zo niet beter kunnen afsluiten. Lieve lieve allemaal, heel erg bedankt voor alles! Van jullie en meester Roeland heb ik heel veel geleerd! Ik had altijd gedacht dat ik een juf zou zijn voor de jongere klassen en dat groep 7/8 niet iets voor mij zou zijn als juf, maar door jullie is die gedachte helemaal veranderd! Aankomende jaren loop ik alleen maar stage in de groepen 1 tot en met 4. Ik ben heel blij dat ik deze groep 7/8 ervaring rijker ben geworden.
Lieve groep 7, heel erg veel succes volgend jaar in groep 8, gezellig nog een jaartje bij meester in de klas! En lieve groep 8, onwijs, mega, super veel succes op de middelbare school! Wat een avontuur, aanstaande bruggers!

Groetjes van juf Shana

Dinsdag 9 februari 2016

Beste ouders en/of verzorgers, van 9 februari 2016 t/m 14 juni 2016 is er een nieuwe stagiaire te vinden in de klas van groep 7/8.

Ik ben Shana Surisiay, 20 jaar oud en 2e jaars studente PABO aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben al een tijdje hier op school en heb dit eerste halfjaar stage gelopen bij juf Ans in groep 1/2. Nu is het tijd voor een nieuwe klas, een nieuwe uitdaging in groep 7/8. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u kort even kennis komen maken, elke dinsdag ben ik in de klas te vinden. Wie weet tot gauw.

Met vriendelijke groet,

Shana Surisiay

Vrijdag 22 januari 2016

Vandaag heb ik mijn laatste stagedag gelopen in groep 7/8. Hoewel ik altijd op dinsdagen kom heb ik samen met Roeland besloten om vandaag nog een extra dag te komen om af te sluiten en afscheid te nemen. Het half jaar is voorbij gevlogen en wat vond ik 7/8 een leuke groep! Hele verschillende, allemaal even leuke kinderen. Ik heb heel veel geleerd en gelachen. Over ongeveer 2 weken start ik mijn stage in groep 3 waar ik ook onwijs veel zin in heb. Ik wil alle kinderen, Roeland en de ouders bedanken voor deze leuke periode en ik zie jullie natuurlijk nog op school! Groep 8 alvast heel veel succes en plezier op de middelbare school en groep 7 nog even en jullie zijn eindelijk de oudste groep!

Liefs Juf Shanon

Geachte ouders/verzorgers,

Van dinsdag 8 september 2015 t/m 19 januari 2016 zal ik stage komen lopen bij uw zoon of dochter in de klas.
De week van 14 september 2015 ben ik de gehele week en vervolgens elke dinsdag aanwezig.  Meester Roeland zal mij hierin begeleiden.

Wie ben ik?
Ik ben Shanon Meintsma, 21 jaar oud en kom uit Delfzijl.
Ik ben tweedejaars student aan de Hanzehogeschool.
Daar volg ik opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs, ook wel de pabo.
Mijn vorige stage heb ik gelopen op de Boerhaaveschool in Groningen.
Heeft u nog vragen of wilt u kort kennis komen maken, ben ik de bovenstaande dagen aanwezig op school.

Met vriendelijke groet,

Shanon Meintsma