Voorstelling IVAK

De voorstelling had te maken met de Kinderboekenweek. Het was wel een week later, ik weet niet waarom. Het onderwerp is klaar voor de start. Er waren 3 mensen die er aan mee deden,een man en 2 vrouwen. De man speelde liedjes op zijn keyboard. De andere 2 vrouwen deden de hele tijd korte voorstellingen. Ik vond het dit jaar wat minder omdat het korte stukjes was want vorig jaar was het 1 verhaal en daar houd ik meer van. Er waren wel 4 leuke stukjes. Bij de 1 deden we de wave (golf) met onze armen, dat vond ik heel leuk. En een klaar voor de start les. 1 vrouw gaf les en de andere vrouw moest de hele tijd op tijd klaar voor de start en ….. af zeggen maar dat deed ze de hele tijd verkeerd.

Daar moest ik best wel om lachen.

En Meester Roeland en Juf Ina gingen nog een wedstrijdje doen. De vrouw ging de hele tijd een sport uitbeelden, en dan moesten Juf Ina of Meester Roeland het raden, en als je het goed had mocht er een levend kind als punt mee doen. Toen het was afgelopen liepen we weer terug naar de school

Van Judith

De voorstelling begon met een liedje. In het begin renden er 2 mensen rond het scherm,ze deden allemaal domme dingen. Zoals rondrennen met een oranje pion op hun hoofd. En op een bepaald stuk gingen ze klaar af! Oefenen. De vrouw die les gaf had een start pistool in haar hand,de leerling van haar zei het steeds verkeerd. Ze zei bijvoorbeeld klaar.af! en klaar……af! Dat vond de juf niet goed ze richtte het pistool op haar en ze zei het nog steeds verkeerd! Meester Roeland ging ook nog een wedstrijd met juf Ina houden ze moesten raden wat voor start houding bij welke sport hoort.

Meester Roeland had ook nog verloren van juf Ina. Ik vond het zelf een erg leuke voorstelling.

Groetjes Mick

Voor meer foto's klik hier